esmaspäev, 6. aprill 2015

Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused

Laupäeval toimus lõpuks siis kaua oodatud Lõuna-Eesti Karikavõistlused. Osalesin meeste rannafitnessis algajate kategoorias. (Men's Physique- Ma ei tea, miks siin seda rannafitnessiks nimetatakse)
Päev iseenesest algas nagu iga teine. Hommikusöök ja viimased laadimised. Asjad olid eelnevalt õhtul juba pakitud ja kuskil kella kümne aeg jõudsin siis Tartu Ülikooli spordihoonesse.
Sain oma grimmid ja pintslid ja muud jutud kätte, vahetasin riided ära ja hakkasingi grimmi peale ajama.
Esimene kiht peal ja pidi siis liiparites lippama ringi suures saalis ja kuivama.
Kuna tuttavaid nägusi väga polnud, siis alguses oli üsna nukker isegi. Aga vaikselt seal sattusin jutustama mõne kutiga ning sai olukord muudetud. Väga suureks plussiks kujuneski veel, et sai väga muhedate inimestega tuttavaks. Vahepeal oli kohati isegi tunne, et toimus ainult sõbralik konkurentsi pakkumine. Sest kõik olid abivalmid ning väga sõbralikud. :)
Lõpuks esimene kiht oli ära kuivanud, otsustasin, et lähen teen oma cheat meali kiirelt. Alguses plaanisin Baby backist võtta burgerid ja friikad, aga kuna üsna kiireks läks juba, siis pidin leppima Mäciga :(
Tagasi jõudes läksin oma registreerimislehte ära andma ja siis tuli üllatus. Et kella 11ni sai neid ainult ära anda ning enam ei võeta vastu. Tegin natuke kutsika silmi ja õnneks siiski lubati ja lasti veel ära registreerida.
Läksin tagasi backstage'i ja hakkasin teist kihti peale ajama. Grimmiga oli nii ja naa, sest peale jäi hea ühtlane, kuid oleks tahtnud siiski natuke tumedamat. Siit ka muidugi hea kogemus, millega osata arvestada järgminekord.
Oodata tuli üsna pikalt veel, sest enne Rannakat olid kulturismi kõik kategooriad. Sai siis seal jutustatud kuttidega ja proovitud poseerimist ja jälgitud vabakavasi. Üks huvitav moment tekkis sel ajal, kui avastasin, et mu taga seisab Gert Kullamäe ja rääkis ühe teise mehega: Et krt, rahvast saalis rohkem vaatamas kui Rocki mängul.:D
Ja rahvast oligi palju. Tribüün oli ikka max fullis.
Mingi hetk anti teada,et varsti lavale minek. Hakkasime siis pumpi tegema, mis lõpuks kujuneski seal nagu pikaks trenniks. Igal vabal hetkel lavalt maha tulles, möödub põhiliselt mingit harjutust tehes. Alguses eelvoorus oli pump hea(või vähemalt endale tundus), aga mida aeg edasi, seda tühjemaks lihas nagu läks. Eks vormi kallal annab alati nuriseda ja ei saa olla rahul. :D
Lõpuks oli siis ka see lavalemineku hetk käes. Olin üsna kindel et tuleb mingi närv sisse, kuid ei midagi. Täiesti null ja sai väga hästi nautida laval olekut. Väga vinge kogemus!
Protokolli järgi eelvoorus olin esimene ning pärast finaali 5s. Ehk siis 5s koht 13st kutist. Eks enne ei saa rahul olla kui seal eesotsas figureerin, aga sellele võistlusele saigi pandud põhieesmärgiks kogemust omandada. Ning tunnen, et see sai täidetud, kui mitte rohkemgi veel.
Päev oli pikk ning elamusterohke ning ise olen ülimalt rahul, et otsustasin selle tegevuse ette võtta.:)

Suured suured tänud kindlasti mu perele ja sõpradele, kes on olnud väga suureks toeks ja tulid ka kaasa elama. Ning muidugi ka kõigile teistele kaasa elajatele. :)


















Stay tuned and Stay hungry!
Peace out,
Karel