teisipäev, 27. jaanuar 2015

Body Mind Soul


Tuli tuju kirjutada ja mõtlesin just et peaks rääkima natuke vaimsest poolest. Ei ma ei mõtle uskumusi või religiooni. Pean silmas just enda häälestamist ja psüühika poolt. 
Mõistus ja mõtlemine mängib suurt rolli kogu keha arengu poole pealt. Kui sa jälgid ainult kaalu numbreid ja vaatad peeglisse ja materdad ennast maha, et ei toimu seal arengut ja edasi minekut, siis seda ei toimugi. Sa tõmbad oma motivatsiooni täiesti nulli ning tekitad endas tunde et seisad koha peal. Tekivad küsimused miks ma seda teen? Või mida ma teen valesti? Siis tegelikult seda teedki, et sa häälestad ennast oma kehale täiesti vastu!
Su alateadvus on see, mis sind edasi sunnib minema ning asja mitte pooleli jätma. Eks muidugi päevad ei ole vennad ja vahel tuleb ette ka selliseid päevi kus tunned, et sa lihtsalt ei jaksa, ei taha, ei suuda trenni minna või tahaksid patustada mõne väga hõrgutava snäkiga. SIIS TEE SEDA!!!
Ära keela omal asju. Miks sa teed midagi, kus sa pead midagi keelama? Sa teed seda kõike ju endale! Lihtsalt ära lase sellel ühel kõrvalepõikel harjumuseks saada. Vaid saavuta pigem selle üle kontroll ja kasuta neid escape siis, kui sa reaalselt tunned, et nüüd sa vajad üht. 


Ka treeningutel püüa kasutada oma vaimset poolt. Ürita harjutusi tehes luua oma meele ja lihase vahel ühendus. Proovi tunnetada harjutustel mis lihast sa hetkel treenid ja kuidas ta toimib. Tee harjutusi hoolikalt ja rahulikult. Jälgi tehnikat! Ja ära kiirusta! Sul ei ole trennis kiire ning treening lõppeb siis, kui sa oled kõik harjutused süvendunult läbi teinud. 
Püüa trenni kasutada väljapääsuna argipäevast ja zone'i kõik muu lihtsalt ära. Klapid pähe ja Grind, Grind, Grind!!!


Tehke proovi ja võtke üks trenn nii ette, et te keskendute sellele 110%. Hoidke silma peal kõigel mis te teete ja tehke seda süvendunult. Kui tunnete seeria lõpus, et enam siit ei tule kordust või ei jaksa, siis ärge andke alla, vähemalt proovige! Teie mõistus annab 100 korda enne alla kui teie keha. Pigistage igast seeriast välja maksimum ja siis sinna otsa veel 1-2 kordust. Ja te avastate päris teise maailma enda jaoks ja näete milleks tegelt teie keha on võimeline, kui te muudate oma suhtumist ja mõtlemist.


Armastega oma keha ning hoolitsege ta eest! Sest see on ainuke koht kus te terve oma elu veedate!
Olge uhked ja õnnelikud selle üle mida te olete saavutanud, aga alati tahtke enamat! Pidevalt muutke oma eesmärke ja pushige ennast nende poole. Sest kui tekib rahulolu, siis sealt on kerge tekkima ka tagasiminek. 


Always Stay Hungry!!!

reede, 16. jaanuar 2015

The body achieves what the mind believes

Käes on reede ja kõigil on kindlasti peoplaanid juba. Tehke vähemalt enne pidu väike trenn alla ja siis minge laske end vabaks! :)

Reede - Selg

Deadlift - 5x8-10

Wide grip pull ups - 3x8-10


Close grip pull ups - 3x8-10


Wide grip lat pulldown - 4x8-10


Close grip lat pulldowns - 4x8-10


Barbell row - 4x8-10


T-Bar row - 4x8-10


Masinal row - 4x8-10

Lõppu venitused ja siis õhtu plaane tegema!

Tegin eile ka päevavalguses vormist pildid, et võrrelda mis seis pärast 9 ja poolt kuud on. Eks saab siis aprilli alguses võrrelda ka, kas on veel toimunud edasi minekut :)



Homme siis tulemas nädala viimane jala trenn ja siis väike puhkus pühapäeval. Mis sisaldab endas ka süsivesiku rikkamat menüüd. Seega saab natuke feastida :3

Seniks...
Stay tuned and Stay hungry!

neljapäev, 15. jaanuar 2015

Rise and grind!


Neljapäev - Rind

Incline barbell press - 4x8-10


Dumbbell flat bench press - 4x8-10


Weighted dips - 4x8

Kuna mul puudub kinnitus, millega panna vöö külge raskus, siis isiklikult hoian hantlit põlvede vahel

Decline flyes - 4x10-12


Pullovers - 4x8-10

Kuna see harjutus on sarnane skullcrusheriga, siis ärge kõverdage käsi küünarnukist. Muidu teete lihtsalt triitsepsile selle harjutusega.

Ja lõppu venitused ja pessu!



Stay tuned and Stay hungry!

kolmapäev, 14. jaanuar 2015

Shoulders-Arms-Traps


Kolmapäev - Õlad-Käed-Traps

Shoulder lateral raises - 4x8-10


Shoulder dumbbell press 4x8-10


Bent over shoulder raise - 4x8-10


Superset Barbell shoulder front raises ja Wide grip upright row - 3x10


Teed ette tõsted ära ja kohe tulistad otsa trapetsi harjutuse. Ja siis alles puhkad, kuni uue seeriani.

Shrugs - 4x10


Barbell curls - 4x10


Prone dumbbell curls - 4x10-12

Tricep pushdown - 4x10


Skullcrushers - 4x10-12



Kui tunnen et kätel on jõudu veel sees, siis viimases 2's seerias teen max repini siiski. Isegi, kui 10-12 kordust on tehtud. Feel the burn!
Lõppu venitused nagu alati ja kindlasti venitan uuesti ka jalgu, sest eelmisest päevast tavaliselt üsnagi kanged ning kõige hullem on muidugi tulemas alles ülejärgmine päev :3

Aga...
Stay tuned and Stay hungry!

esmaspäev, 12. jaanuar 2015

I LOVE LEGDAY!


Kätte on jõudnud päev, mis on natuke vähem oodatum, kui teised. Jalapäev. Hmm, tean päris mitmeid inimesi kes, pole väga vaimustuses sellest. Samas ise isiklikult, ootan ma neid päevi nagu 12 aastane poisike, kes ootaks jõuluhommikut. Sest ma olen süvendanud seda endale sisse, et see on vajalik ja lõpuks suutnud leida viisi, et seda päeva ja trenni nautida.
Ja teiseks, see on faking kasulik sulle!
Seega tee seda mõnuga ja ürita leida selles midagi, mis sulle meeldiks!


Teisipäev - Jalad

Squats - 5x8-10


Siin räägiks lühidalt juurde ka. Et ärge laduge endale suuri raskusi peale, kui te pole oma tehnikas kindlad! Ja teiseks, ei soovitaks väga teha neil, kellel on seljaga probleeme! On ka teisi alternatiive (Näiteks hantlitega)

Lunges - 4x8-10 (Mõlemale jalale)
Standing Calf raises - 4x15


Leg extensions 4x8-10


Barbell Good mornings - 4x12

(Pilt on tsipa eksitav. Jalad hoida umbes õla laiuselt)

Legpress - 4x8-10


Jump on box 3x10-15


Ja lõpuks otsa siis kõhule kaks vabalt valitud harjutust ning 3sed seeriad. 



Venitage kindlasti jalgu väga korralikult ja kui võimalik, siis rullige selle foam-rulli või asjandusega!
Ja väike tip veelkord, tehke väga hoolikalt ning keskendunult asju. Eriti kükid!!

Seega kõik trenni ja...

Ning kes kasutab instagrami, siis võimalik ka seal stalkida :3 www.instagram.com/breiiv

Stay tuned and Stay hungry!

Grind, Grind, Grind!


Kuna aeg tiksub armutult peale, siis mul on aega umbes 12 nädalat, et saavutada parim vorm aprilliks. Töötasin omale välja trennikavad ning muutsin oma toitumise ümber. Eesmärgiks polegi seatud nii väga, et paneks võistluse kinni, vaid et annaks just enda parima. Sest at the end of the day, ma teen seda siiski, sest ma armastan ning naudin seda.


Paljud inimesed on kindlasti endale võtnud eesmärgiks saada suveks heasse vormi, seega siin pakungi välja võimaluse teha seda koos minuga. Saate kasutada kava mille järgi treenin ning kasutada toitumises tehtud muudatusi, et panna see rasv nutma.
Endal hakkavad mul trennid toimuma 6 korda nädalas ning selle kestel mõned lihasgrupid korduvad. Seega, kes alles on alustanud, ei soovitaks sellist koormust kohe peale panna ja võtta 3-4 päeva split ja kaotada lihtsalt topelt trennikorrad.

Trenni split näeks välja nii:
Esmaspäev - Rind-Selg
Teisipäev - Jalad
Kolmapäev - Õlad-Käed-Traps
Neljapäev - Rind
Reede - Selg
Laupäev - Jalg
Pühapäev - Rest Day



Esmaspäev: Rind-Selg
Bench press - 4x8-10

Incline dumbbell press - 4x8-10


Dips - 4x max

Dumbbell flyes - 3x12


Sellele otsa kohe maksimum kätekaid ja kui tunned et enam ei jõua, siis põlved maha ja pingutad veel nii palju kui võimalik otsa.

Wide grip pull ups - 3x max


Lat pulldown - 4x8-10


Barbell row - 4x8-10


Dumbbell bent-over row - 4x8-10


Standing lat-pushdown - 3x12


Kindlasti lõppu korralik venitus nii seljale kui rinnale! 

Homme postitan järgmise päeva harjutused, seega...
Stay tuned and Stay hungry!