teisipäev, 27. jaanuar 2015

Body Mind Soul


Tuli tuju kirjutada ja mõtlesin just et peaks rääkima natuke vaimsest poolest. Ei ma ei mõtle uskumusi või religiooni. Pean silmas just enda häälestamist ja psüühika poolt. 
Mõistus ja mõtlemine mängib suurt rolli kogu keha arengu poole pealt. Kui sa jälgid ainult kaalu numbreid ja vaatad peeglisse ja materdad ennast maha, et ei toimu seal arengut ja edasi minekut, siis seda ei toimugi. Sa tõmbad oma motivatsiooni täiesti nulli ning tekitad endas tunde et seisad koha peal. Tekivad küsimused miks ma seda teen? Või mida ma teen valesti? Siis tegelikult seda teedki, et sa häälestad ennast oma kehale täiesti vastu!
Su alateadvus on see, mis sind edasi sunnib minema ning asja mitte pooleli jätma. Eks muidugi päevad ei ole vennad ja vahel tuleb ette ka selliseid päevi kus tunned, et sa lihtsalt ei jaksa, ei taha, ei suuda trenni minna või tahaksid patustada mõne väga hõrgutava snäkiga. SIIS TEE SEDA!!!
Ära keela omal asju. Miks sa teed midagi, kus sa pead midagi keelama? Sa teed seda kõike ju endale! Lihtsalt ära lase sellel ühel kõrvalepõikel harjumuseks saada. Vaid saavuta pigem selle üle kontroll ja kasuta neid escape siis, kui sa reaalselt tunned, et nüüd sa vajad üht. 


Ka treeningutel püüa kasutada oma vaimset poolt. Ürita harjutusi tehes luua oma meele ja lihase vahel ühendus. Proovi tunnetada harjutustel mis lihast sa hetkel treenid ja kuidas ta toimib. Tee harjutusi hoolikalt ja rahulikult. Jälgi tehnikat! Ja ära kiirusta! Sul ei ole trennis kiire ning treening lõppeb siis, kui sa oled kõik harjutused süvendunult läbi teinud. 
Püüa trenni kasutada väljapääsuna argipäevast ja zone'i kõik muu lihtsalt ära. Klapid pähe ja Grind, Grind, Grind!!!


Tehke proovi ja võtke üks trenn nii ette, et te keskendute sellele 110%. Hoidke silma peal kõigel mis te teete ja tehke seda süvendunult. Kui tunnete seeria lõpus, et enam siit ei tule kordust või ei jaksa, siis ärge andke alla, vähemalt proovige! Teie mõistus annab 100 korda enne alla kui teie keha. Pigistage igast seeriast välja maksimum ja siis sinna otsa veel 1-2 kordust. Ja te avastate päris teise maailma enda jaoks ja näete milleks tegelt teie keha on võimeline, kui te muudate oma suhtumist ja mõtlemist.


Armastega oma keha ning hoolitsege ta eest! Sest see on ainuke koht kus te terve oma elu veedate!
Olge uhked ja õnnelikud selle üle mida te olete saavutanud, aga alati tahtke enamat! Pidevalt muutke oma eesmärke ja pushige ennast nende poole. Sest kui tekib rahulolu, siis sealt on kerge tekkima ka tagasiminek. 


Always Stay Hungry!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar